Tubej d.o.o.
Ravne v Bohinju 16
4264 Bohinjska Bistrica

+386 (0)41 832 089
+386 (0)1 366 32 94
info@kobla.net

Apartmaji na Kobli s kaminom in savno

Najpogostejša vprašanja za  - Tubej apartmaji Bohinj


Kako pridemo do apartmajev Bohinj - TUBEJ v Bohinju?
Iz avtoceste Ljubljana - Karavanke zavijete na izvozu Bled. Peljete se do Bleda cca 2 km ter vozite po glavni cesti skozi Bled v smeri Bohinj do Bohinjske Bistrice še 25 km. Ko pridete do prometnega znaka Bohinjske Bistrice pred seboj v hribih zagledate bivše smučišče KOBLA. Torej vozite mimo (vodni park Bohinj) v smeri Tolmina in smučišča Kobla, pridete do blagajne SC Kobla, potem pa še 2 km do vasi Ravne oziroma apartmajev Tubej. Ob cesti stoji informativna tabla - Apartmaji Tubej, ki jo boste že od daleč zagledali. Prišli boste na urejeno parkirišče pred hišo z rumeno fasado, Ravne v Bohinju 16, poleg je velik kozolec.

Kako rezervirati apartmaje Bohinj - TUBEJ ?
Na internetni strani pod rubriko Rezervacije je obrazec v katerega vpišete osnovne podatke ter kliknite na okno pošlji, ki se nahaja pod obrazcem. V roku 24 ur se vam bomo javili prek emaila ter dogovorili za nadaljni postopek. Ali zavrtite telefon in pošljite email.

Kakšno ogrevanje imajo apartmaji Bohinj - TUBEJ?
Vsi apartmaji imajo centralno kurjavo, ki jo lahko vsak apartma regulira po svojih željah. V vsakem apartmaju pa so tudi kaminske peči, ki še dodatno naredijo prijetno toploto.

Ali imajo apartmaji Bohinj - TUBEJ shrambo za smuči?
Ja. V kleti je shramba za smuči in smučarske čevlje. Klet je po želji tudi ogrevana.

Ali je v apartmajih Bohinj - TUBEJ savna?
Ja. V vsakem apartmaju je parna savna za dve osebi ter masažna tuš kabina in zunanja vroča kopel, ki deluje pozimi in poleti z ogrevano vodo do 40 stopinj.

Kakšno opremo imajo apartmaji Bohinj - TUBEJ?
Oprema je vrhunska. Pohištvo je ročno izdelano iz jesena ter se prijetno vključuje v apartma. V apartmaju je SAT in LCD TV, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, tovstar za tople sendviče, fen in še in še. Postelje imajo kvalitetno vzmetnico dormejo, ki je antibakterijska, antistatična in se res dobro spi.

Ali je poleg apartmajev Bohinj - TUBEJ kakšna terasa?
Ja. Imamo sončno teraso z ležalniki, kot tudi lopo, ki je primerna so posedet ob večerih, piknikih.

Ali se v apartmajih Bohinj - TUBEJ lahko kadi?
Ne. V apatmajih kajenje ni dovoljeno zaradi veliko lesa, ki bi se preveč navzelo dima. Imajo pa kadilci možnost kajenja v lopi, ki je poleg hiše.

Ali izposojate kolesa?
Ja. Izposojamo gorska kolesa in vam nudimo več kolesarskih programov, poti. (na Koblo, do Bohinjskega jezera, Soriško planino

Kakšna je okolica ob apartmajih Bohinj - Tubej?
V okolici hiše je veliko travnikov, gozdnih poti. Idealno za kratke in daljše sprehode po neokrnjeni naravi. Ob hiši ni prometa.

Ali je na terasi žar?
Ja. Na terasi je kaminski žar.

Ali izposojate smučarsko opremo?
Ja. Vso potrebno opremo za smučanje dobite po ugodnih cenah pri nas.

Ali je kakšna smučarska šola v vaši bližini?
Ja. V sklopu apartmajev Tubej deluje smučarska šola s svojim poligonom za učenje smučanja na Ravnah.

Ali imate kakšno brunarico v naravi za piknik za večjo skupino ljudi?
Ja. Na smučišču Kobla - ob vlečnici Ravne imamo opremljeno brunarico s piknik opremo, mizami, ležalniki, stoli, klopmi, skratka vse za dober žur v naravi brez okoliških pogledov.

Ali imate piknik prostor?
Ja oddajamo piknik prostor ob vlečnici Ravne. Ima vse potrebno za dobro zabavo in jedačo. Pokličite na telefon: 041832089

Aktualno

KOLEDAR PRIREDITEV


Oglejte si seznam aktualnih prireditev v Bohinju.
 

SMUČARSKE KARTE


Ugodna ponudba smučarskih kart Apartmaji Tubej v Bohinju:

Smučišče Vogel