Tubej d.o.o.
Ravne v Bohinju 16
4264 Bohinjska Bistrica

+386 (0)41 832 089
+386 (0)1 366 32 94
info@kobla.net

Apartmaji na Kobli s kaminom in savno


   

Paket aktivne počitnice apartmajev Tubej

Termin 1.4. – 30.6.2016, ter od 1.9. – 20.12. cena na osebo 3 nočitve 180 eur, 5 nočitev 290 eur, 7 nočitev 405 eur – otroci imajo 20% popust.
  • 3, 5 ali 7 nočitev v apartmaju tubej s savno (apartmaji od 2 do 8 oseb)
  • Lokostrelstvo v tarčo ali 3D živali
  • Kolesarjenje z gorskimi kolesi do Bohinjskega jezera
  • Nočno romantično razvajanje v hot tub – zunanja lesena vroča kopelj voda 36 – 40C – intima zagotovljena
  • Možnost prenočitve ali intimnega razvajanja na seniku – spanje na dišečem senu
  • Pohod na goro Možic (do vrha 2 ure ali 1 uro) ter ogled vojaških podzemnih bunkarjev iz prve svetovne vojne (potrebna svetilka)
Termin od 1.7. – 31.8. je cena za 35% višja.
 

Gorsko kolesarjenje

Bohinj nudi obilo možnosti za gorsko kolesarjenje. Številne gozdne ceste in poti nam odkrivajo skrite predele dolin, popeljejo nas skozi gozdove v bližino gorskih vrhov. Na izlet se lahko odpravite sami, s svojim kolesom, lahko pa si kolo izposodite ali se udeležite izleta pod strokovnim vodstvom. V vsakem primeru pa vas prosimo, da spoštujete okolje, ki ga odkrivate in se držite urejenih poti.


Jadralno padalstvo

Leteti kot ptica - to je eno tistih večnih človekovih hrepenenj, ki so vznemirjala in burila domišljijo že od pradavnine. Letenje z jadralnimi padali je eden izmed najlepših, pa tudi najpreprostejših načinov. Tudi v Bohinju. Izkušeni piloti inštruktorji vas lahko popeljejo v dolino, pa tudi naučijo prvih korakov v ta čudoviti svet. Pridružite se nam! 


Ribolov

Bohinj je eno izmed najbolj znanih muharskih področij v Sloveniji. Čiste vode in prebrisane ribe so zagotovilo, da bo ribolov lep in zanimiv. Dovoljeni so trnki brez zalusti. V ledeniškem Bohinjskem jezeru živijo avtohtona jezerska postrv, menek in klen. Neavtohtona je jezerska zlatovčica, ki že prevladuje v jezeru in pomeni dobro pripravljena najboljšo specijaliteto.

V Savi Bohinjki najdete potočno postrv, šarenko in lipana.

Ribolov v Savi Bohinjki in Bohinjskem jezeru je dovoljen le z ribolovno dovolilnico.  Obstajata dva načian ribolova: lovi-spusti ali lovi-vzemi. Reka Sava Bohinjka na območju Občine Bohinj je razdeljena na več revirjev in ima dva upravljalca:  http://www.bohinj.si/rd (RD Bohinj) in http://www.zzrs.si/ (Zavod za ribištvo Slovenija). Cene in vrste ribolovnih dovolilnic si lahko ogledate na teh dveh povezavah.

Edini dovoljeni način ribolova je muharjenje z uporabo vseh vrst vrvic in predvrvic, vendar brez dodatkov, ki bi spremenili njihove prvotne plovne lastnosti. Navezano imate lahko le eno muho, nimfo, potezanko, vezano na trnek enojček. V vsej reki je obvezna uporaba trnekov brez zalusti. Dovoljena je uporaba obtežilnika. Obvezna je uporaba trnkov brez zalusti. Dovoljeno je samo muharjenje z umetno muho.Športno plezanje

Eden najpopularnejših plezalskih centrov v Sloveniji - Bohinj - je zgrajen načrtno. Vrsta plezališč (Pod Skalco, Bellevue, Bitnje, Bohinjska Bela, Rudnica) in množica (preko 200) kvalitetno opremljenih smeri vseh težavnosti zagotavljata zadovoljstvo tako začetnikom, družinam, kot tistim, ki iščejo najtežje probleme v okviru desete stopnje (UIAA)

Jahanje

Na rancu Mrcina v vasi Studor bodo poskrbeli za ljubitelje konj

Bohinj sicer svojega golf igrišča nima, zato pa je v neposredni bližini (cca. 20 km) veliko in znano golf igrišče na Bledu.

Mini Golf
Tenis
Lokostrelstvo
Več namenska dvorana Danica
Vodni park Bohinj
Hydrospeed
Kanjoning
Izposoja čolnov
Kajak
Kanu
Kopanje
Rafting

Zimske aktivnosti

 

 

Alpsko smučanje

Naša zimska ponudba je raznovrstna in primerna za vse starostne skupine obiskovalcev. Smučarski centri Vogel, Soriška planina in Pokljuka so kakor ogrlica nanizani okoli bohinjske jezerske kotline in segajo od gladine Bohinjskega jezera pa do višine 1800 m.n.m. (plato Šija na Voglu). Smučišča so primerna za začetnike, pa tudi za izkušene rekreativne in tekmovalce.
Naši smučarski učitelji vas naučijo klasičnega smučanja, karving smučanja, deskanja ali pa vse bolj popularnega telemark stila.

SKIPAS JULIJSKE ALPE -

omogoča pestro izbiro smučišč na celotnem območju Julijskih Alp:

Smučarski center Vogel
Vlečnica senožeta v Srednji vasi
Smučarski center Soriška planina
Smučišče Rudno polje na Pokljuki
Vlečnice pri Šport hotelu na Pokljuki

SKI BUS

dnevno povezuje smučišče Vogel.
Smučarsko opremo si lahko izposodimo v Apartmajih Bohinj - TUBEJ.
Drsališča
Pozimi (ob ustreznih temperaturnih razmerah) obratujeta odprti drsališči Pod Skalco na Ribčevem Lazu in v Bohinjski Bistrici, občasno pa je možno tudi drsanje na zaledenelem Bohinjskem jezeru (običajno februarja).

Tek na smučeh

Za smučarske tekače je v Bohinju na voljo FIS proga od Bohinjske Bistrice do vasi Polje. Poleg tega so urejene tudi tekaške proge na Ribčevem Lazu in Stari Fužini, prav tako pa tudi na vseh smučarskih centrih. Pravi raj za smučarske tekače in biatlonce pa je Pokljuka .

Sankanje
Več namenska dvorana Danica
Vodni park Bohinj


 

Paket aktivnosti

Ponujamo vam več športnih programov z namestitvijo v Apartmajih TUBEJ!
Imamo že dolgoletne izkušnje z organiziranjem športnih aktivnosti. S prijaznostjo, kvaliteto in profesionalnostjo vam dokazujemo, da smo vredni vašega zaupanja.

         
       
         

Aktualno

KOLEDAR PRIREDITEV


Oglejte si seznam aktualnih prireditev v Bohinju.
 

SMUČARSKE KARTE


Ugodna ponudba smučarskih kart Apartmaji Tubej v Bohinju:

Smučišče Vogel